Diş Teli Tedavisi Çekinmeden Gülmek İsteyenler İçin Doğru Adres

Dişler, yüzün oldukça dikkat çekici bir kısmını oluşturduğu için hem sağlık hem görsellik açıdan oldukça yüksek bir öneme sahip. Dişlerdeki herhangi bir şekil bozukluğu, çarpıklık, özellikle güldüğünüzde fazlasıyla dikkat çekebiliyor. Bu tarz durumları ortadan kaldırarak hastaların hem sağlık hem estetik açısından daha rahat bir hayat sürmelerine aracılık eden ortodonti, bu amaç doğrultusunda pek çok tedavi yöntemini beraberinde getiriyor. Diğer yandan diş teli tedavi süreci, herhangi bir yanlış işlemde ciddi sorunlara yol açabileceği için tamamen uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmesi gerekiyor. Profesyonel olarak ortodonti hizmetleri sunan ve Çankaya, Kızılay, Ulus bölgesinde yer alan kliniğimizi tercih ederek siz de binlerce hastamız gibi diş düzeltme konusunda üst düzey hizmet alabilirsiniz.

Ücretsiz İlk Muayene Fırsatı İhtiyacınız Olan Doğru Diş Teli Tedavisi Bizimle Mümkün

Diş teli taktırma, ortodonti dendiğinde akla ilk gelen tedavi yöntemi olsa da diş düzeltme teknikleri artık yalnızca bu tedavi yöntemiyle sınırlı kalmıyor. Metal diş teli, şeffaf diş teli, lingual diş teli ya da şeffaf plak gibi farklı ortodonti yöntemleri, sizin için uygun olan seçeneği de sunuyor. Mevcut durumunuza uygun diş düzeltme tedavisini öğrenmek için randevu oluşturabilir, ücretsiz ön muayene hizmetimizle ağız ve diş sağlığınıza dair tüm detayları öğrenebilirsiniz.

    İlk Muayenenizi Ücretsiz Yapıyoruz

    Hastalarımıza özel sunmuş olduğumuz ücretsiz ilk muayene, yalnızca bütçeniz açısından yarar sağlamakla sınırlı kalmıyor; aynı zamanda gerek periodontolojik gerek ortodontik açıdan sahip olduğunuz ağız ve diş problemlerine dair net şekilde bilgi edinmenize aracılık ediyor. Bu hizmetten faydalanmak için yapmanız gereken tek şey; merkezimizi arayıp, randevu oluşturmak.

    Yıllara Yayılan Tecrübemiz Sonucunda Kusursuz Ortodontik Tedaviler Sunuyoruz

    Ortodonti, doğru teşhis, doğru uygulama ve doğru sonuç için yüksek düzeyde uzmanlık isteyen bir dal. Bu durumun bilince olan kliniğimiz, her zaman uzman ortodontistlerle çalışmanın yanı sıra kaliteli malzemeler, son teknoloji ekipmanlar ve güncel yöntemler kullanmaktadır. Bu da tedavi sürecinin başlangıçtan sonuca kadar her aşamasının kusursuz şekilde ilerlemesini sağlar. Diş teli tedavisi Ankara olarak uluslararası standartlara uygun işlemler gerçekleştiriyor, böylece hasta memnuniyetini üst düzeye çıkarabiliyoruz. İster diş teli ister diş plağı; ihtiyacınız olan tedavi yöntemi ne olursa olsun kliniğimiz aracılığıyla daima mükemmel uygulama ve mükemmel sonuç alacağınızı unutmamalısınız.

    Kliniğimizde Diş Teli Tedavisi Olanların Yorumlarını Okuyun Merkezimizden Diş Teli Tedavisi Alanların Yorumları

    Kliniğinize ilk olarak klasik metal diş teli tedavisi için gelmiştim ancak hekimim bana şeffaf diş tellerinden bahsedince özellikle estetik açıdan daha avantajlı geldi ve 1.5 yıl gibi bir sürede dişlerimdeki çarpıklıktan tamamen kurtuldum.

    Akın D. Şeffaf Diş Teli

    Açıkçası dişlerimdeki hafif asimetrikliğin nasıl düzeltilebileceği ile ilgili pek bir fikrim yoktu. Yalnızca arkadaşımın tavsiyesiyle kliniğinize gelmiştim. Bana şeffaf plak tedavisinden bahsettiler ve epey hoşuma gitti. Şimdi 2 haftada bir plakların değişimi için hekimimle görüşüyorum.

    Sevda Ö. Diş Düzeltme Tedavisi

    Benim için asıl önemli olan konu maddiyattı. Diş düzeltme fiyatlarıyla ilgili internette araştırma yaparken kliniğinize denk geldim ve aradığımda metal diş telinin daha uygun fiyatlı olduğunu söylediler. Böylece ben de tedaviye başlamak için karar verdim. İlgilerinden dolayı herkese teşekkür ederim.

    Kenan K. Diş Teli Tedavisi

    Diş Teli Tedavisi Alanında Sahip Olduğumuz Üyelikler ve Sertifikalar Şimdiye Kadar Almaya Hak Kazandığımız Sertifikalarımız

    Ortodonti, gerek diş teli tedavisi gerek şeffaf plak tedavisi gibi her geçen yıl daha da yenilenen ve farklı uygulamaların eklendiği, dinamik sağlık dallarından birini oluşturuyor. Bu da ortodonti alanında hizmet veren kuruluşların her zaman personellerini yeniliklerle ilgili bilgilendirmelerini ve eğitmelerini gerektiriyor. Kliniğimiz, bünyesinde bulunan tüm hekimlerin güncel gelişmelere adapte olabilmesi için onları çeşitli eğitimlere göndermekte ve hem ulusal hem uluslararası sertifika ve üyelik programlarına dahil olmaktadır. Ek olarak diş teli tedavisi fiyatları ve şeffaf plak tedavisi fiyatları gibi konularda da hastalarına çeşitli kampanyalar ve ödeme kolaylıkları sunan merkezimiz sayesinde ideal hizmete ve ideal fiyata kolayca ulaşabilirsiniz.